ΒΕΡΟΙΑ

Ενσωματώθηκε ο Βούκιτς

Ενσωματώθηκε ο Βούκιτς
Βούκιτς INTIME SPORTS

Στα ευχάριστα για τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο είναι ότι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Ζβόνιμιρ Βούκιτς και απομένει να φανεί αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο.

Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο έχει στην διάθεσή του και πάλι στον Ζβόνιμιρ Βούκιτς και απομένει να φανεί αν ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Το πρόγραμμα της "Βασίλισσας του βορρά" την Τετάρτη, περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, το οποίο είναι πλέον έτοιμο μετά τις εργασίες που έγιναν για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Super League ο Γκρανέρο εκτός του τραυματία Βέρτζου είδε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς τους.

Ο λόγος για τους Ραούλ Μπράβο και Νταβίντ Βάσκες, για τους οποίους ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου. Κατά τα άλλα ο Χαράλαμπος Παυλίδης ταλαιπωρείται από μια ίωση και τις τελευταίες μέρες ακολουθεί πιο χαλαρό πρόγραμμα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ