ΒΕΡΟΙΑ

Ενίσχυση για Βέροια

Ενίσχυση για Βέροια

Η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση των Ευάγγελου Τσιάμη και Μάριου Παπαδόπουλου, ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς συνεχίζει να κινείται η Βέροια, η οποία μία μέρα μετά την απόκτηση του Καλί ανακοίνωσε άλλες δύο μεταγραφές. Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο Μάριο Παπαδόπουλο, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα, και τον 23χρονο Ευθύμη Τσιάμη, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάριου Παπαδόπουλου" αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση, ενώ η δεύτερη είναι η εξής: "Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Τσιάμη".

Τέλος, με την ακόλουθη ανακοίνωση η Βέροια επιβεβαίωσε και την προαγωγή του Γιώργου Βασιλειάδη: "Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Βασιλειάδης, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στην Ομάδα Νέων Κ-20".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ