ΒΕΡΟΙΑ

Εκπλήξεις με Ντα Κόστα και Ρίος

Εκπλήξεις με Ντα Κόστα και Ρίος
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Τραπ να είχε διαφανεί από ότι θα είναι στην αποστολή της Βέροιας οι εκπλήξεις του Ράτκο Ντόστανιτς είχανε να κάνουν με τους Ντα Κόστα και Ρίος για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη.

Οι εκπλήξεις του Ράτκο Ντόστανιτς στην αποστολή της Βέροιας για το αυριανό παιχνίδι στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη είχε να κάνει με τους Ντα Κόστα και Ρίος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν μετά από καιρό στην αποστολή της "Βασίλισσας του βορρά" όπως είχε διαφανεί από χθες και με τον Τραπ.

Η προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώθηκε με ένα πρωινό χαλάρωμα και στην συνέχεια ο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή του.

Εκτός αποστολής ο Σέρβος τεχνικός άφησε τους ανέτοιμους Τζόναθαν, Σιόντη, Βεργώνη και τον τραυματία Τζημογιάννη αλλά και τον Όστοιτς που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση του.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντόστανιτς στην αποστολή του είναι οι: Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μάνος, Πλαβούκος, Αναστασόπουλος, Μπεν, Ντα Κόστα, Τραπ, Μρντάκοβιτς, Σεγούντο, Αποστολόπουλος, Ζεζίνιο και Σισοκό.

Κι όσο για την βασική ενδεκάδα; Κάτω από τα δοκάρια της Βέροιας θα είναι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Αναστασόπουλος με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελέσουνε οι Σισοκό και Ορέστες με δεξί μπακ τον Γεωργιάδη και αριστερό τον Αμαραντίδη.

Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Όστοϊτς, Ζεζίνιο και Μπεν με τον Μπαργκάν αριστερά χαφ και δεξί τον Καλτσά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μρντάκοβιτς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ