ΒΕΡΟΙΑ

Εκ νέου στο προσκήνιο ο Κάντι

Εκ νέου στο προσκήνιο ο Κάντι
INTIME SPORTS

Ο Σερζ Ντιέ δεν αποκλείεται να δώσει την σκυτάλη των ανανεώσεων ποδοσφαιριστών στην Βέροια για την νέα αγωνιστική περίοδο στον Κάλβιν Κάντι.

Ο Κάλβιν Κάντι βρίσκεται και πάλι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Βέροιας για την νέα αγωνιστική περίοδο με την επιθυμία να είναι κοινή.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός δεν αποκλείεται να διαδεχθεί τον Σερζ Ντιέ στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας του Βορρά".

Ο Κάντι προ μηνός και μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Βέροιας στο πρωτάθλημα της Football League και την οριστικοποίηση της ανόδου της στην Super League είχε δηλώσει πως δεν θα παραμείνει.

Στο διάστημα όμως που ακολούθησε φαίνεται πως άλλαξαν τα δεδομένα για τον Νοτιοαφρικανό επιθετικό που παραμένει ελεύθερος και την Βέροια στην αναζήτησή της να έχει ασχοληθεί με τον Ηλία Αναστασάκο και από χθες και επίσημα με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Η επανεμφάνιση του Κάντι δια του εκπροσώπου του είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί και με την εύρεση της χρυσής τομής για την παραμονή του. Ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό όπως και ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Το γιατί είχε να κάνει με τις επιδόσεις του Νοτιοαφρικανού επιθετικού στο σκοράρισμα. Ο Κάντι ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Football League με 17 γκολ όντας πρώτος σκόρερ της "Βασίλισσας του Βορρά" και δεύτερος στον σχετικό πίνακα πίσω από τον Εμίλιο Φουρτάδο της Παναχαϊκής που είχε 19 γκολ.

Κατά τα άλλα και εκτός της περίπτωσης του Τσέζαρεκ, που δύσκολα τουλάχιστον την στιγμή αυτή να προχωρήσει το οτιδήποτε με τον 29χρονο Κροάτη επιθετικό, δεν αποκλείεται να απασχολήσει άμεσα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Όπως διαφάνηκε εξάλλου στο χθεσινό τετ α τετ που είχανε στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια ο μεγαλομέτοχός της Γιώργος Αρβανιτίδης με τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Χάβο που τον είχε υπό τις οδηγίες του την περίοδο 2010-2011 στον ΠΑΟΚ.

Ο Πολωνός αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στα δύο άκρα της άμυνας ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και ως χαφ παραμένει ελεύθερος και στην πατρίδα του μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Το μόνο ουσιαστικά που απομένει είναι η λήξη του συμβολαίου του Σνάουτσνερ με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στο τέλος του μήνα. Δηλαδή μεθαύριο Σάββατο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ