ΒΕΡΟΙΑ

Δέκα μέρες εκτός ο Ορέστες

Δέκα μέρες εκτός ο Ορέστες
Ορέστες INTIME SPORTS

Με τον Βραζιλιάνο Ορέστες να μένει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δέκα μέρες συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροια που στις 18:00 θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Εργοτέλη στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας

Με απόντα από τις προπονήσεις της Βέροιας για τις επόμενες δέκα μέρες τον Βραζιλιάνο Ορέστες θα συνεχιστεί η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο που έγινε στα 3-5 Πηγάδια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον χιαστό του και του συστήθηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για 10 μέρες.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ορέστες θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Γκόραν Στεφάνοβιτς την επόμενη εβδομάδα χάνοντας εκτός από το σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη στις 18:00 που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Νάουσας και τα δύο επόμενα δυνατά. Αυτά εκτός έδρας φιλικά τεστ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/07) και τον Πανθρακικό (31/07).

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι της Βέροιας και την συνέχεια της προετοιμασίας της στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση πήρε μέρος για πρώτη φορά ο Τσέχος Τραπ μία μέρα μετά την απόκτησή του ενώ συνεχίζονται να δοκιμάζονται οι τρεις Αργεντινοί όχι όμως και οι δύο Πορτογάλοι που έφθασαν χθες.

Μάλιστα για τους συγκεκριμένους ο Στεβάνοβιτς θέλοντας να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα πριν προχωρήσει στην εισήγησή του έκλεισε για αύριο φιλικό στις 18:00 στο Ταγαροχώρι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών όπου θα αγωνιστούνε όλοι οι υπό δοκιμή αλλά και κάποιοι από την Κ20.

Από εκεί και πέρα το σίριαλ με την παρουσία της Βέροιας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης καλά κρατεί κι ενώ ο φάκελος για την συμμετοχή του σε δημοπρασία ήταν έτοιμος εδώ και 2-3 μέρες σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Βέροια δεν θα πάρει τελικά μέρος στον σημερινό διαγωνισμό που θα έχει να κάνει με την παραχώρησή του.

Μία απόφαση που έχει να κάνει επειδή έχουνε προστεθεί κάποιοι επιπλέον όροι στην νέα προκήρυξη που όπως προκύπτει μόνο προς όφελος της ομάδας δεν είναι παρά το ότι η ΠΑΕ Βέροια πρόκειται να βάλει όλα τα χρήματα που απαιτούνται με σκοπό να φτιάξει τον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες, τα αποδυτήρια, τις τουαλέτες και όχι μόνο. Εντούτοις στην προκήρυξη υπάρχει όρος με τον οποίο θα είναι υποχρεωμένη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να πληρώνει στον Δήμο το 15% επί των εισπράξεων και επί των διαφημίσεων και να συντηρεί με δικά της έξοδα ολόκληρο το γήπεδο.

Κι όχι μόνο. Θα υπάρχουνε χώροι που δεν θα παραχωρηθούνε στην ΠΑΕ αλλά θα είναι υποχρεωμένη να παραχωρεί το γήπεδο για εμπορικούς και καλλιτεχνικούς σκοπούς στο Δήμο δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αγωνιστικό χώρο ούτε για προπονήσεις αλλά ούτε και για φιλικά παιχνίδια. Όλα αυτά τη στιγμή που είχε προγραμματιστεί οι εργασίες που απαιτούνταν να ξεκινούσανε από το πρωί της Δευτέρας εν όψει του παιχνιδιού της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στις 18 Αυγούστου.

Πλέον όλα συνηγορούνε πως το ενδεχόμενο η Βέροια να χρησιμοποιήσει ως έδρα της για όλη την αγωνιστική περίοδο πιθανότατα στο AEL FC Arena της Λάρισας είναι όλο και πιο πιθανή. Βέβαια και εκεί θα χρειαστεί να πληρώνει το 15% επί των εισπράξεων και επί των διαφημίσεων όχι όμως κι ένα ποσό μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ που ανέρχονται οι εργασίες που απαιτούνται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης της.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ