ΒΕΡΟΙΑ

Αποστολόπουλος: "Δεν με απογοητεύει που πήγα δανεικός"

Αποστολόπουλος: "Δεν με απογοητεύει που πήγα δανεικός"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η Μέταλιστ δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον "Δικέφαλο".

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Βεροια μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 για τον δανεισμό του και την ρεβάνς με την Μέταλιστ.

Αρχικά είπε: "Εμένα δεν με απογοητεύει αυτό το πράγμα. Στην Βέροια δουλεύουν σωστά. Ήρθα για να κάνω μία καλή σεζόν και να επιστρέψω πιο δυνατός στον ΠΑΟΚ. Είχα μιλήσει με τον Στέφενς ο οποίος μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να πάω δανεικός.

Το πιο σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην σε παίρνει από κάτω. Να δουλέψεις για τον εαυτό σου να αποδείξεις όσα πρέπει και να επιστρέψεις. Αντίθετα, αν σε πάρει από κάτω δεν θα έχεις καλή κατάληξη.

Όλα είναι μέσα στο μυαλό του ποδοσφαιριστή, για το πώς θα χειριστεί τις καταστάσεις που του έρχονται. Στην Βέροια ήρθα για να δουλέψω. Θέλω να παραμείνω υγιείς και να δούμε από το καλοκαίρι τι θα γίνει. Κάτι τέτοιος καταστάσεις είναι που σε κάνουν ποιο δυνατό".

Για τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ: "Όταν βλέπεις ότι στο πρωτάθλημα είσαι δεύτερος και στα πλέϊ οφ μέσα σε ένα παιχνίδι τα χάνεις όλα έρχεται η γκρίνια. Και εμείς οι ποδοσφαιριστές σκεφτήκαμε ότι είναι άδικο να υπάρχει αυτή η διαδικασία αλλά τελικά δεν το βάλαμε κάτω και τα καταφέραμε".

Για τις αποδοκιμασίες των πλέϊ οφ: "Είχα αλλάξει φανέλα με τον Σκόνδρα, με είδαν κάποιοι οπαδοί και περίμεναν να αποδοκιμάσουν. Αυτά είναι πράγματα που μαθαίνεις. Ίσως έκανα και εγώ λάθος ίσως το είδαν λάθος οι οπαδοί. Πάντως, όταν είσαι κλεισμένος μέσα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό, αλλά συμβαίνουν στις μεγάλες ομάδες".

Για το ματς με την Μεταλιστ: "Στην αρχή η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο. Με την Μεταλιστ ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Ειδικά αν έμπαινε η φάση του Κλαόυς. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα πάνε αποφασισμένα για την ανατροπή. Με βάση όσα είδα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να κάνει την ανατροπή. Η Μεταλιστ δεν έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα. Πιστεύω στην πρόκριση. Δεν πρέπει να αγχώνει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θέλει συγκέντρωση και όλα θα πάνε καλα".

Για το δεύτερο ημίχρονο με τη Μέταλιστ: "Πιστεύω ότι τους επηρέασε το πέναλτι. Ήρθε σε μία καθοριστική φάση του αγώνα. Δεν έπαιξε ρόλο η κούραση. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ήταν καλύτερος. Όλο το ματς κρίθηκε στην φάση του πέναλτι".

Για τον ΠΑΟΚ: "Θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό. Το ροστερ της ομάδας είναι καλύτερο από του Ολυμπιακού. Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο. Αν κάνει ένα καλό πρώτο γύρο και κερδίζει τα ντέρμπι θα έχει πολλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Το κλειδί είναι τα μεγάλα ματς γιατί τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες, ο ΠΑΟΚ θα τα πάρει. Ουσιαστικά μόνο ο Ολυμπιακός έχει μείνει".

Για τον αν διατηρεί επαφές με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: "Δεν παύουμε να έχουμε επικοινωνία. Και με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που μας βοηθάει και εκτός γηπέδου. Μας δίνει συμβουλές και γενικά είναι καταπληκτικός άνθρωπος".

Για την Βέροια: "Η ομάδα πάει για την σωτηρία. Από ότι ξέρω ο πρόεδρος θα κάνει άλλες δύο μεταγραφές. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε από νωρίς να σώσουμε την ομάδα. Ήξερα και κάποιους παίκτες από την Εθνική".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ