ΒΕΡΟΙΑ

Αποδοκιμασίες παρά την παραμονή

Αποδοκιμασίες παρά την παραμονή

Η εντός έδρας ήττα της Βέροιας και η κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στον Πανθρακικό έφεραν τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας. Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Μοχάμεντ Μπεν.

Με αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της Βέροιας αποχώρησαν από το ΔΑΚ της πόλης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την εντός έδρας ήττα σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανθρακικό.

Οι πρώτες αποδοκιμασίες ακούστηκαν από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στις κερκίδες με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μάνταλο και έγιναν ακόμα εντονότερες έξω από το γήπεδο.

Περισσότερα από 100 άτομα συγκεντρώθηκαν μπροστά από τα γραφεία της ΠΑΕ για να διαμαρτυρηθούν σε παίκτες και διοίκηση για την ήττα που γνώρισε η ομάδα τους. Μία ήττα ανώδυνη αφού μετά τα άλλα αποτελέσματα η παραμονή στην Super League έγινε πράξη.

Για αυτό και θα είναι τυπικής διαδικασίας το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη «Βασίλισσα του βορρά».

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά σε φουλ ρυθμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Κενάν Μπαργκάν ενώ ο Μοχάμεντ Μπεν που τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 28΄ του χθεσινού παιχνιδιού θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Αγρινίου θα συνεχιστεί μεθαύριο Τετάρτη αφού για αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί ρεπό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ