ΒΕΡΟΙΑ

Απέκτησε Σιόντη

Απέκτησε Σιόντη

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη για την προσεχή χρονιά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη για την προσεχή χρονιά ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βέροια. Ο 26χρονος αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γκόραν Στεβάνοβιτς.

"Η ΠΑΕ BEΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι αποκτήθηκε για έναν χρόνο ο Στέφανος Σιόντης. Ο παίκτης είναι γεννημένος στις 4/9/1987 και αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Δόξας Κατωκοπιάς στην Κύπρο", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα της «Βασίλισσας του βορρά» ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο πρωτάθλημα της ελληνικής Super League σε μια ομάδα όπως η Βέροια, εύχομαι να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της και να παίξει καλό ποδόσφαιρο γιατί οι συνθήκες και η ποιότητά της επιτρέπουν να το κάνει».

Ο Σιόντης ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2005 για να δοθεί δανεικός στον Εθνικό Αστέρα (2006-2007) όπως και στο δεύτερο μισό της περιόδου 2007-2008 στην Κέρκυρα για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Τον Ιανουάριο του 2009 μετακόμισε στην Καβάλα όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2011, ακολούθως αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό την περίοδο 2011-2012 και την περσινή στην Κύπρο και την Δόξα Κατωκοπιάς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ