ΒΕΡΟΙΑ

Αναβολή για Μαλονγκά

Αναβολή για Μαλονγκά

Δεν ήρθε τελικά το βράδυ της Πέμπτης όπως αναμενόταν στην πόλη της Βέροιας ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός, Ντομινίκ Μαλονγκά, χωρίς να υπάρχει όμως ανησυχία.

Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός Ντομινίκ Μαλονγκά δεν ήρθε τελικά χθες το βράδυ όπως αναμενόταν στην πόλη της Βέροιας χωρίς να υπάρχει όμως ανησυχία.

Κι αυτό γιατί το υποψήφιο νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας του βορρά» ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει, αναβάλλοντας για λίγες μέρες την άφιξή του στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Βέροια έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαλονγκά και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι να έρθει στην πόλη και να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της απόκτησης δύο - τριών ακόμη ποδοσφαιριστών κυρίως από Ισπανία και Γαλλία με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Μεταξύ των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων της Βέροιας είναι και ένας πρώην παίκτης της ομάδας με τον οποίο υπάρχουνε προχωρημένες συζητήσεις και ουσιαστικά είναι προ των πυλών.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ