ΞΑΝΘΗ

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Ρόμα για Γούτα

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Ρόμα για Γούτα
Γούτας INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο της Ρόμα βρίσκεται εδώ και καιρό ο Δημήτρης Γούτας της Ξάνθης. Τον έχουν δει από κοντά οι Ιταλοί. Τι γίνεται με Γερμανία και Ολυμπιακό.

Δημοσίευμα από την Ιταλία την Πέμπτη το βράδυ αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον νεαρό αμυντικό της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα.

Ψάχνοντας λίγο την υπόθεση διαπιστώσαμε πως το θέμα δεν είναι... φανταστικό, αλλά υπαρκτό! Η ιταλική ομάδα όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, αλλά τον παρακολουθεί στενά εδώ και καιρό.

Τώρα από το ενδιαφέρον μέχρι την επίσημη πρόταση υπάρχει μεγάλη απόσταση. Μην ξεχνάμε πως τον Γούτα τσεκάρουν και σύλλογοι από την Μπουντεσλίγκα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες εβδομάδες.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του παίκτη με την Ξάνθη ανανεώθηκε μέχρι το 2018, δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης και ο Γούτας προτιμά να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Από Ελλάδα επίσης υπάρχει ενδιαφέρον ( Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), αλλά η τιμή του 21άχρονου άσου αυτή τη στιγμή μοιάζει... απαγορευτική ( πάνω από 650.000 ευρώ).

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ