ΞΑΝΘΗ

Ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό για Γούτα

Ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό για Γούτα
Γούτας INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γούτας βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από Ελλάδα και εξωτερικό. Διαβάστε τι αναφέρει το συμβόλαιο του, τι προτιμάει ο ίδιος και τον δίαυλο με την Γερμανία.

Φλέβα χρυσού φαίνεται πως χτύπησαν στην Ξάνθη με την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα. Ο 21άχρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα κουνήσει... μαντήλι με τις ευλογίες των Ακριτών.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως η Ξάνθη ξεπουλάει, αφού με γνώμονα το παρελθόν καταλαβαίνουμε όλοι πως ο Χρήστος Πανόπουλος έχει αναγάγει σε τέχνη την υπόθεση προώθησης ταλέντων του συλλόγου σε συλλόγους εντός και εκτός Ελλάδας.

Τι συμβαίνει όμως με τον Γούτα και που μπορεί να τον δούμε στο μέλλον;

Το συμβόλαιο, ο Περέιρα και η Γερμανία

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ομάδα της Ξάνθης ανανέωσε το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή μέχρι το 2018 ( από το 2016 που ήταν) με τους ανθρώπους του συλλόγου μάλιστα να ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Ρήτρα αποδέσμευσης δεν υπάρχει στη νέα συμφωνία, γεγονός που σημαίνει πως οι Ακρίτες δεν θα τον παραχωρήσουν με λιγότερο από 600.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό μοιάζει απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά μην ξεχνάμε πως στο εξωτερικό δίνονται αυτά τα χρήματα ( ο Λοντίγκιν έφυγε με περίπου 900.000 ευρώ για την Ζενίτ).

Οι ενδιαφερόμενοι

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τον Ολυμπιακό ( ο Περέιρα τον είδε από κοντά με τον ΟΦΗ), ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Βέβαια δεν αποκλείεται να τον δούμε το καλοκαίρι στο εξωτερικό, αφού όπως έχει πει και ο ίδιος ο παίκτης, προτεραιότητα του είναι να κάνει το μεγάλο βήμα έξω, βοηθώντας παράλληλα και την Ξάνθη.

Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και το γεγονός πως ο εκπρόσωπος του (κ. Γλυκός -World Eleven Hellas-) έχει ξεκινήσει ιδιοκτησιακή συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ στην Γερμανία (PRO Profil) και γενικότερα στον κόσμο. Έτσι καταλαβαίνουμε όλοι πως η Μπουντεσλίγκα ίσως και να αποτελεί τον πιο πιθανό προορισμό.

Εδώ βέβαια να τονίσουμε το εξής. Ο Δημήτρης Γούτας έχει ξεκαθαρίσει σε όλους πως αυτή τη στιγμή δεν θέλει να μπει σε διαδικασία συζητήσεων.Για εκείνον προέχει ο στόχος του Κυπέλλου και η εξάντληση των πιθανοτήτων για συμμετοχή στα πλέι οφ της Superleague.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, αναμένεται... "καυτό" για τον νεαρό άσο.



TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ