ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Βασιλακάκη, Στάσιακ η αποστολή

Χωρίς Βασιλακάκη, Στάσιακ η αποστολή
INTIME SPORTS

Με χιονόπτωση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Εκτός αποστολής Βασιλακάκης και Στάσιακ

Με χιονόπτωση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για την αναμέτρηση της Τρίτης (17/1, 18.00) με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται ο τραυματίας Βασιλακάκης που δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του και ο Στάσιακ που είναι άρρωστος.

Στην αποστολή είναι οι: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Ντάνι και Αλτιπαρμακόφσκι.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε από το προπονητικό επιτελείο σε ποια παιχνίδια δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Ακριτικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Μπέρτο που είχε δηλωθεί για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Μάνταλος θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και οι Βάλλας και Ντάνι με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ