ΞΑΝΘΗ

Χωρίς προβλήματα με Ηρακλή

Χωρίς προβλήματα με Ηρακλή
INTIME SPORTS

Γεμάτο είναι το "οπλοστάσιο" του προπονητή της Ξάνθης, Νίκου Παπαδόπουλου ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο στο "Καυτανζόγλειο" καθώς και ο Θανάσης Κωστούλας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Οι ακρίτες θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο όπου πέρυσι, "σφράγισαν" την παραμονή τους με τη νίκη τους προκειμένου αυτή την φορά να αποφύγουν τις περιπέτειες στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, θέση διεκδικεί με αξιώσεις ο Κατόνγκο ενώ πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση μετά από καιρό του Γκλέισον.

Ακόμη υποψήφιοι για να βρεθούν στο βασικό σχήμα είναι και οι Μπέρτος και Τζάγκι στα δύο άκρα της άμυνας.

Αναφορικά με την τελευταία προπόνηση της ομάδας, την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν πριν από το παιχνίδι στο προπονητήριο της ομάδας και ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα τακτικής.

Μετά το τέλος των ασκήσεων ανακοίνωσε και την 20μελή αποστολή που θα ξεκινήσει το απόγευμα από την Ξάνθη για την Θεσσαλονίκη.


Την ομάδα των Νέων στο αντίστοιχο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα ενισχύσουν οι Μιχάλης Ζαρόπουλος, Παύλος Καθάριος, Πέτρος Μάνταλος, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, Σταύρος Σταθάκης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ