ΞΑΝΘΗ

Βασιλακάκης: "Το είχα στο μυαλό μου, ο Στιλ παίζει έξω"

Βασιλακάκης: "Το είχα στο μυαλό μου, ο Στιλ παίζει έξω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ του δευτέρου γκολ της Ξάνθης, Θοδωρής Βασιλακάκης, υποστήριξε ότι είχε στο μυαλό του να σουτάρει αμέσως, καθώς είχε παρατηρήσει ότι ο Λουκ Στιλ παίζει αρκετά έξω από την περιοχή του.

Η Ξάνθη νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο το μεσημέρι στο "Απόστολος Νικολαΐδης", και ο σκόρερ του δευτέρου γκολ των "ακριτών", Λουκ Στιλ, υποστήριξε ότι είχε από πριν στο μυαλό του αυτή την κίνηση, καθώς είχε παρατηρήσει ότι ο Άγγλος τερματοφύλακας του "τριφυλλιού", Λουκ Στιλ, παίζει αρκετά εκτός περιοχής.

"Το είχα βάλει από πριν στο μυαλό μου το γκολ, γιατί παρατήρησα ότι ο Στιλ παίζει αρκετά έξω από την περιοχή του και ήταν υποσυνείδητο, δεν το σκέφτηκα και το σημαντικό είναι πως έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου που την είχε τόσο ανάγκη.

Μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός, πάντα παίζουμε καλά απέναντί του, ήταν ένα ωραίο ματς, το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήραμε βαθμούς. Στο τέλος μετράνε μόνο αυτοί. Το είχαμε ανάγκη και συνεχίζουμε έχουμε πρόγραμμα δύσκολο.

Ήρθαμε ξεκάθαρα για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε αρκετά, σε μεγάλο βαθμό, είχε καλό ρυθμό, κλείσαμε όμως τις γραμμές να μην βρει χώρους και εφόσον κλείσαμε τις κάθετες του Λεντέσμα προς τους επιθετικούς και τους στείλαμε στα πλάγια όλα ήταν πιο εύκολα. Ήμασταν βέβαια και λίγο τυχεροί, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός", υποστήριξε ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Photo credits: Action images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ