ΞΑΝΘΗ

Βάρος στην τακτική από τον Ουζουνίδη

Βάρος στην τακτική από τον Ουζουνίδη
INTIME SPORTS

Στην τακτική έριξε το βάρος ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Skoda Ξάνθη την Παρασκευή ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Εθελοντική αιμοδοσία πριν το ματς με τους "κίτρινους"

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη και την Παρασκευή, με το βάρος να πέφτει στην τακτική ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και ακολούθησαν τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη τόσο στην αμυντική λειτουργία και οργάνωση όσο και στο δημιουργικό κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης.

Στο μεταξύ, πριν από το παιχνίδι με τον Άρη, στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Super League, θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό χώρο σε αίθουσα του αθλητικού κέντρου από τις 15.00 μέχρι τις 18.00, η εθελοντική αιμοδοσία.

Οι πενήντα πρώτοι εθελοντές - φίλαθλοι, που θα βοηθήσουν θα κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη.

Όπως έχει ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα της εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε σε όλα τα γήπεδα των ΠΑΕ - Μελών της Super League την 29η και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής, με στόχο την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ