ΞΑΝΘΗ

Θέλει να μείνει κοντά στην πεντάδα η Ξάνθη

Θέλει να μείνει κοντά στην πεντάδα η Ξάνθη
Ξάνθη INTIME SPORTS

Να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πεντάδα της Superleague παλεύει η Ξάνθη, η οποία το Σάββατο (18/4, 17.15) φιλοξενεί τον Εργοτέλη. Τρεις οι απουσίες για τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το πρωί της Παρασκευής (17/4) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρότελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους: Κυριακίδη, Γκαραβέλη, Μπέρτο, Γκομσί, Γουάλας, Παπάζογλου, Καρυπίδη, Γούτα, Φλίσκα, Ομπόντο, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Βάλτερ, Λουσέρο, Κλέιτον, Τριάδη, Καπετάνο και Ράνο.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαξεβανίδης και Σολτάνι, αλλά και ο Ζαρόπουλος που είναι τραυματίας. Η ΠΑΕ ενημέρωσε ακόμα για τα εξής: ''Οι φίλαθλοι της SKODA ΞΑΝΘΗ που δεν έχουν κάρτα διαρκείας και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Σαββάτου (17:15) με τον Εργοτέλη, μπορούν να προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια στις Θύρες Α και Γ1 στην τιμή των 12 € (ενήλικες) και 5 € (παιδικά)''.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ