ΞΑΝΘΗ

Τα συγχαρητήρια και τα παράπονα της Ξάνθης

Τα συγχαρητήρια και τα παράπονα της Ξάνθης
INTIME SPORTS

Η SKODA Ξάνθη με ανακοίνωση της έδωσε συγχαρητήρια στον Τριτσώνη και τους βοηθούς του για την διαιτησία αλλά δεν παρέλειψε να παραπονεθεί για δυο κόκκινες κάρτες στους Κατάι και Γουνδουλάκη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά η SKODA Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτήν έδωσε συγχαρητήρια στον Τριτσώνη και τους βοηθούς του για την διαιτησία τους στην διάρκεια της αναμέτρησης ενώ υποστήριξε πως το πέναλτι που πήρε ίσως και να μην ήταν.

Παράλληλα όμως οι Ακρίτες υποστηρίζουν πως ο Τριτσώνης δεν απέβαλε όπως και θα έπρεπε τους Κατάι και Γουνδουλάκη και τους έδειξε μόνο την κίτρινη. Ο μεν πρώτος μπλέχτηκε σε αρκετές αψιμαχίες στην διάρκεια του ματς ενώ ο δεύτερος έκανε ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα τον Μάνταλο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Συγχαρητήρια στον διαιτητή κ. Τριτσώνη και στους βοηθούς του κ.κ. Τουμπακάρη – Ευθυμιάδη. Από την τηλεόραση φάνηκε ότι ίσως το πέναλτι που έδωσε υπέρ της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν ήταν χέρι. Πραγματικά θεωρούμε ότι δεν είχε καμία πρόθεση.

Αλλά παράλληλα, ήταν ορισμός της κόκκινης κάρτας στον ποδοσφαιριστή Κατάι και στον ποδοσφαιριστή Γουνδουλάκη στις αντίστοιχες φάσεις. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για την παλικαρίσια νίκη του".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ