ΞΑΝΘΗ

Τα λένε για τη... λύση Ξάνθη-Κάλβο

Τα λένε για τη... λύση Ξάνθη-Κάλβο
INTIME SPORTS

Κανένα σημείο επαφής ανάμεσα στον Ισπανό Κάρλος Κάλβο και τη διοίκηση της Ξάνθης. Προπονείται μόνος ο 29χρονος και θα κληθεί άμεσα να λύσει το συμβόλαιό του. Ψάχνουν εξτρέμ στην ακριτική ομάδα.

Ξένο σώμα εδώ και αρκετές μέρες ο Κάρλος Κάλβο στην Ξάνθη. Ο 29χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός και οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας αδυνατούν να βρουν σημείο επαφής και άμεσα θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Καθηνερινά προπονείται μόνος και όχι την ίδια ώρα που ακολουθούν πρόγραμμα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Αργότερα.

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι από βδομάδα η διοίκηση θα ασχοληθεί πιο επισταμένα με την περίπτωσή του. Υπό την έννοια ότι θα τον καλέσει σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ξάνθη βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ακριβώς στην ίδια θέση, δηλαδή στα άκρα της επίθεσης.

ΤΡΙΟ ΑΠΟΝΤΩΝ

Τα γνωστά προβλήματα στην Ξάνθη ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά, που θα γίνει την Κυριακή (19/10, 18.15) στο Μάλεμε. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κυριακίδης – Τριάδης καθώς και ο τιμωρημένος Κώστας Φλίσκας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ