ΞΑΝΘΗ

Συμπλήρωσε κάρτες ο Κλέιτον

Συμπλήρωσε κάρτες ο Κλέιτον
INTIME SPORTS

Ο Σίλβα Κλέιτον θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας του καθώς η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο Περιστέρι ήταν η τέταρτη.

Η κάρτα που αντίκρισε στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο στο ματς του Σαββάτου ήταν η τέταρτη για τον Σίλβα Κλέιτον και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει 24ώρες στην διάθεση του για να αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας του δεν θα αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος μέσος.

Η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ (εντός), Εργοτέλη (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να πάρει την απόφαση του.

Από εκεί πέρα η Ξάνθη επέστρεψε από την Αθήνα και την Κυριακή το πρωί το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά καθώς ακολουθεί και η εμβόλιμη αγωνιστική.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν για την SKODA ΞΑΝΘΗ που κοιτάζει την επόμενη μέρα κα την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής στην έδρα της (17:15) στην εξ’ αναβολής 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.

Η ξανθιώτικη αποστολή επέστρεψε στην βάση της το μεσημέρι της Κυριακής από την Αθήνα κι ακολούθησε το πρόγραμμά της στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου στα Πηγάδια.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ μ’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τους υπόλοιπους ασκήσεις τακτικής.

Ο Σίλβα Κλέιτον στο παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι δέχθηκε την 4η φετινή του κίτρινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι μέχρι αύριο θα αποφασιστεί σε πιο από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας θα απουσιάσει".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ