ΞΑΝΘΗ

"Συγνώμη που δεν θα δείτε την ομάδα στην Β' Εθνική"

"Συγνώμη που δεν θα δείτε την ομάδα στην Β' Εθνική"
Ολυμπιακός Ξάνθης πανηγυρική Ξάνθη INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη με αφορμή τις αποδοκιμασίες φιλάθλων της ομάδας προς το πρόσωπό τους. Διαβάστε την ανακοίνωση. Τα νέα της προπόνησης

Οι αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών της Skoda Ξάνθη προς τους παίκτες της ομάδας στο ματς με την Δόξα Δράμας, αποτέλεσε αφορμή από τους ποδοσφαιριστές της Ακριτικής ομάδας να εκδώσουν ανακοίνωση.

Με την συγκεκριμένη τοποθετούνται για τα άτυχα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα αναφέρουν πως: " Θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από κάποιους ελάχιστους, που δεν θα έχουν την χαρά να δούνε την ομάδα στην Β' Εθνική".

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της Skoda Ξάνθη: " Οι κάτωθι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Μία πολύ μικρή μερίδα των XANTHIFANS μας αποδοκίμασαν και δεν είναι η πρώτη φορά που στοχευμένα, ατομικά και ομαδικά γίνεται αυτό.

Εμείς και στα 8 παιχνίδια που χάσαμε, προσπαθήσαμε, δώσαμε και την ψυχή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Άσχετα αν κάποιοι από εμάς δεν θα είμαστε εδώ το καλοκαίρι που θα έρθει, για την ομάδα έχουμε δώσει και την ψυχή μας και το μυαλό μας και θα συνεχίσουμε να το δίνουμε μέχρι το τελείωμα αυτού του Πρωταθλήματος. Και το κάνουμε όλοι μας αυτό τόσο ευσυνείδητα γιατί υπηρετούμε μια ομάδα που αποπνέει υγεία και μόνο υγεία.

Αυτούς τους λίγους που μας βρίσανε, τους αφήνουμε στην κρίση του καλύτερου φίλαθλου κοινού που υπάρχει στην Ελλάδα, και αυτό είναι της Ξάνθης. Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι:

ΗΜΑΡΤΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της ομάδας αυτής. Θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από κάποιους ελάχιστους, που δεν θα έχουν την χαρά να δούνε την ομάδα στην Β" Εθνική.

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ".

Ατομικό για Βιβιανί και Νταρμπιόν

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, την Δευτέρα (2/4) όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Κυριακάτικου αγώνα με την Δόξα Δράμας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι δύο Γάλλοι Ζοντί Βιβιανί και Στεφάν Νταρμπιόν ενώ συνέχισε την θεραπεία του ο Λάζαρος Γκατσολάρι.

Οι Βάλλας και Φλίσκας συμπλήρωσαν κάρτες και ο πρώτος θα απουσιάσει τα ματς με Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο, ενώ ο δεύτερος δεν θα παίξει με τον Πανιώνιο. Αντίθετα επιστρέφει ο Κομεσίδης που εξέτισε την τιμωρία του.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ