ΞΑΝΘΗ

Στροφή στο πρωτάθλημα στην Ξάνθη

Στροφή στο πρωτάθλημα στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Στιγμές χαλάρωσης δεν υπάρχουν στην Ξάνθη παρά την ιστορική πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κανονίσει προπόνηση την Πέμπτη το πρωί ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε ηSkodaΞάνθη με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη και λίγες ώρες μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής.

Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να έχει ένα ιδανικό φινάλε στο πρωτάθλημα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού ημιτελικού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το Κυριακάτικο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δήμου Μπαξεβανίδη ενώ επιστρέφουν στην διάθεσή του οι Τάσος Παπάζογλου και Παντελής Καπετάνος.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ