ΞΑΝΘΗ

Στο Καυτανζόγλειο ο Κεχαγιάς

Στο Καυτανζόγλειο ο Κεχαγιάς
INTIME SPORTS

Στα επίσημα του Καυτανζογλείου Σταδίου βρέθηκε ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, και παρακολούθησε το παιχνίδι Ηρακλή-Αιγιανικού λίγες ώρες αφού προπόνησε την ομάδα του.

Ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, λίγες ώρες αφού προπόνησε την ομάδα του βρέθηκε στα επίσημα του Καυτανζογλείου Σταδίου και παρακολούθησε το παιχνίδι Ηρακλή-Αιγιανικού. Μία παρουσία που μόνο τυχαία δεν ήταν αλλά στα πλαίσια της κατασκοπείας του των υποψηφίων αντιπάλων της ομάδας του από το πρωτάθλημα των πλέι οφ της Football League για το νοκ άουτ παιχνίδι των μπαράζ παραμονής στην Super League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κεχαγιάς την Μεγάλη Πέμπτη είχε βρεθεί στο Αιγίνιο εκεί όπου είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι Αιγινιακού-Ηρακλή Ψαχνών στο ξεκίνημα της κατασκοπείας του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και τις ημέρες ξεκούρασης που ακολούθησαν η Skoda Ξάνθη επέστρεψε το πρωί στις προπονήσεις. Ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο, αποφορτισμένοι από το άγχος των τελευταίων αγωνιστικών επιστρέφουν στα γήπεδα και σταδιακά μπαίνουν στους ρυθμούς του αγώνα μπαράζ.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας ενώ τις προσεχείς μέρες ο Κεχαγιάς θα έχει όλο το ρόστερ στην διάθεσή του μιας και θα επιστρέψουν και οι ποδοσφαιριστές που εξασφάλισαν κάποιες μέρες άδεια παραπάνω. Η ξανθιώτικη ομάδα και αύριο θα πραγματοποιήσει ασκήσεις αερόβιου χαρακτήρα ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν εργομετρικές εξετάσεις.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ