ΞΑΝΘΗ

Στο πρωτάθλημα πλέον η προσοχή

Στο πρωτάθλημα πλέον η προσοχή
INTIME SPORTS

Η ομάδα της Ξάνθης μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήρε στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ στο πρώτο ματς του Κυπέλλου θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πλατανιά.

Η Ξάνθη απέσπασε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη στο ματς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και πλέον οι παίκτες του Λουτσέσκου στρέφουν την προσοχή τους και πάλι στο πρωτάθλημα όπου την Δευτέρα υποδέχονται μια ομάδα από την Κρήτη και πάλι και συγκεκριμένα τον Πλατανιά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του σίγουρα τον Σολτάνι ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Κλέιτον, Καρυπίδη οι οποίοι την Παρασκευύ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μία μέρα μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, η SKODA ΞΑΝΘΗ επέστρεψε στην βάση της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η ξανθιώτικη ομάδα γυμνάστηκε στα γήπεδα του προπονητηρίου της με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα να ακολουθούν ασκήσεις αποθεραπείας και οι υπόλοιποι ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Καρυπίδης και ο Σίλβα Κλέιτον. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στρέφουν τώρα το ενδιαφέρον τους στο επόμενο παιχνίδι και στο πρωτάθλημα της Superleague.

Την Δευτέρα στις 19:30 η SKODA ΞΑΝΘΗ υποδέχεται τον Πλατανιά και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις δύο τελευταίες ισοπαλίες με Πανιώνιο και Καλλονή.

Στην προσπάθεια αυτή δεν υπολογίζεται ο Καρίμ Σολτάνι που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των 4ων κίτρινων καρτών.

Διαιτητές

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Την αναμέτρηση στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena” μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και το Πλατανιάς θα διευθύνει ο Κώστας Ιωαννίδης (ΕΠΣ Αργολίδας) με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Ακριβό (ΕΠΣ Αθηνών) – Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας) ενώ 4ος θα είναι ο Απόστολος Αμπάρκιολης (ΕΠΣ Καβάλας)".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ