ΞΑΝΘΗ

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τους παίκτες της Ξάνθης

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τους παίκτες της Ξάνθης

Καλή χρονιά στο γήπεδο είπαν οι παίκτες της Ξάνθης με τον Λουτσέσκου να έχει προγραμματίσει προπόνηση για την Κυριακή το πρωί λόγω του αγώνα της Τρίτης με τον Ηρακλή.

Μια διαφορετική πρωτοχρονιά απ' όσες είχαν κάνει μέχρι τώρα έκαναν οι παίκτες της Ξάνθης καθώς η πρώτη μέρα του 2017 τους βρήκε στο γήπεδο και μάλιστα αρκετά νωρίς καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε προγραμματίσει προπόνηση την Κυριακή το πρωί στις 10:30.

Και όλα αυτά γιατί οι Ακρίτες ανοίγουν την αυλαία της Super League για το νέο έτος αντιμετωπίζοντας την Τρίτη το απόγευμα τον Ηρακλή εκτός έδρας.

Τα χρονικά περιθώρια ήταν τέτοια που δεν άφηναν τους παίκτες του Λουτσέσκου να χαλαρώσουν για αυτό και το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν και μετά τις ευχές που αντάλλαξαν στρώθηκαν σε δουλειά πάνω σε τομείς της τακτικής ενόψει του αγώνα με τον "γηραιό".

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι της Τρίτης δεν υπολογίζει στον Χρήστο Λισγάρα που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής τιμωρίας λόγω των 4ων κίτρινων καρτών.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ