ΞΑΝΘΗ

Πρώτη προπόνηση για την Ξάνθη

Πρώτη προπόνηση για την Ξάνθη
Καραγεωργίου

Πρώτη προπόνηση της Τετάρτη (19/6) για την ομάδα της Ξάνθης με πολλά νέα πρόσωπα. "Να χτίσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα", δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου

Με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης το απόγευμα της Τετάρτης. Αρχικά πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων ο οποίος στην σύντομη ομιλία του ευχήθηκε μία "καλή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς" στη ξανθιώτικη ομάδα και στην συνέχεια ακ

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή από τον κόσμο. Φέτος θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι πάντα θέλουν και ζητούν περισσότερα πράγματα από τον αγαπημένο τους σύλλογο κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε.

Η πορεία της SKODA ΞΑΝΘΗ πέρσι, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ήταν πολύ καλή και πάνω σ' αυτήν πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος και θα ενισχυθούμε με ακόμη 4 ή 5 μεταγραφικές κινήσεις."

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κυριακίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ενώ οι νεαροί παίκτες που προωθήθηκαν από την Κ-20 φέτος αφού ευχαρίστησαν αρχικά την ξανθιώτικη ομάδα για την δυνατότητα που τους δίνει, τόνισαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ