ΞΑΝΘΗ

Πρόβα τζενεράλε με Απόλλωνα Λεμεσού

Πρόβα τζενεράλε με Απόλλωνα Λεμεσού
INTIME SPORTS

Η SKODA Ξάνθη θα δώσει την Τετάρτη το τελευταίο της φιλικό κόντρα στην ομάδα από την Κύπρο και ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

Το πέμπτα και τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη της Super League σε περίπου δέκα μέρες δίνει την Τετάρτη η Ξάνθη αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Λεμεσού σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα Πηγάδια. Ο Σάκης Τσιώλης θέλει να δει στο ματς της Τετάρτης την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και να έχει μια τελευταία εικόνα γύρω από την ετοιμότητα τους ενώ παράλληλα θέλει να τους δει να διορθώνουν τα λάθη που έχουν κάνει στα προηγούμενα ματς.

Για αυτό άλλωστε και ο έμπειρος τεχνικός στην προπόνηση της Τρίτης έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις τακτικής με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι περιλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής απογευματινής προπόνησης της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Μία μέρα πριν το 5ο φιλικό της ξανθιώτικης ομάδας, ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στην παραγωγική λειτουργία της ομάδας ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές τους.

Την Τετάρτη, στις 19:15 στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» η SKODA ΞΑΝΘΗ θα δώσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 €.

Ο Στέλιος Νάκας παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον Ηρακλή Ψαχνών. Ο 20χρονος επιτελικός μέσος θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Football League".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ