ΞΑΝΘΗ

Πανόπουλος: "Προπονητής και του χρόνου ο Ουζουνίδης"

Πανόπουλος: "Προπονητής και του χρόνου ο Ουζουνίδης"
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας και στήριξε δημόσια τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Άρης Πιαλόγλου μετέφερε το μήνυμα του μεγαλομετόχου της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλου προς τους εξαγριωμένους οπαδούς του ακριτικού συλλόγου μετά την πέμπτη συνεχόμενη ήττα.

Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη. Αντίθετα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και την επόμενη σεζόν.

Πρώτα από όλα ο κ.Πανόπουλος απολογήθηκε για τις εμφανίσεις της ομάδας. " Θέλω να ζητήσω συγνώμη στους φιλάθλους της ομάδας μας για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των πέντε τελευταίων αγωνιστικών".

Διευκρίνισε δε πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Ουζουνίδη. " Για την επόμενη περίοδο όπου κι αν παίζει η ομάδα μας προπονητής θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης".

Περίπου εκατό οπαδοί της Ξάνθης περίμεναν τους παίκτες να βγουν από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Ορισμένοι εξ αυτών είχαν έντονο διάλογο με τον κ.Πιαλόγλου.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Ουζουνίδη μετά το τέλος του αγώνα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ