ΞΑΝΘΗ

Οικογενειακό δίτερμα στην Ξάνθη

Οικογενειακό δίτερμα στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Η πρώτης ομάδας της Ξάνθης νίκησε με 4-0 την αντίστοιχη ομάδας της Κ-20 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα.

Να δει στην πράξη όσα δουλεύουν στις προπονήσεις θέλησε ο Σάκης Τσιώλης την Τετάρτη το απόγευμα και για αυτό και πραγματοποίησε ένα οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα των Νέων. Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 4-0 χάρη σε γκολ των Ράνου, Καπετάνου (2) και Σολτάνι.

Το σκορ βέβαια μικρή σημασία είχε καθώς ο έμπειρος τεχνικός ήθελε να βγάλει κάποια συμπεράσματα ενώ παράλληλα "τσέκαρε" και την ομάδα των Νέων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Εκτός από την καθημερινή "πράξη" στις προπονήσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ χρειάζεται και η "εφαρμογή". Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του, το απόγευμα της Τετάρτης είχαν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο.

Η ξανθιώτικη επαγγελματική ομάδα μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους της αντιμετώπισε την ομάδα Κ-20. Στο πρώτο ημίχρονο το 1-0 σημείωσε ο Αντώνης Ράνος ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Παντελή Καπετάνου για να λήξει το α' μέρος με 3-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Καρίμ Σολτάνι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 ενώ νωρίτερα ο Λισγάρας είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Ο Σάκης Τσιώλης στην 11άδα του α' μέρους επέλεξε τους: Γκαραβέλη, Μπαξεβανίδη, Πασχαλάκη, Καρυπίδη, Λισγάρα, Παπαστεριανό, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Ράνο, Καπετάνο, Λουσέρο.

Στην 11άδα του β' μέρους τους: Γκαραβέλη, Κολλαρά, Τσαμούρη, Γούτα, Μπέρτο, Σολτάνι, Ολιβέιρα, Μπαρέττα, Νάκα, Ορφανίδη Π., Κάλβο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ