ΞΑΝΘΗ

Ο Πανόπουλος και τα... Pokemon

Ο Πανόπουλος και τα... Pokemon
Πανόπουλος πόκεμον

Ο Χρήστος Πανόπουλος με γραπτή του δήλωση κάλεσε ντετέκτιβ, την Αγγελική Νικολούλη και τα... Pokemon με σκοπό να μάθουμε ποιος κρύβεται πίσω από την κίνηση των "12".

Σε μία αινιγματική ανακοίνωση-δήλωση προέβη ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας των Ακριτών με το δικό του στυλ ψάχνει ντετέκτιβ, την εκπομπή "Φως στο Τούνελ", αλλά και τα Pokemon με σκοπό να λυθεί το μυστήριο για το ποιος κρύβεται πίσω από την κίνηση των "12".

Αναλυτικά:

«Καλώ όλους τους ερευνητές εν Ελλάδι κι όχι μόνο, όλους τους ντετέκτιβ εν Ελλάδι κι όχι μόνο, το «Φως στο Τούνελ», όλους τους Εξυγιαντές νυν και πρώην εν Ελλάδι του ποδοσφαίρου μας, να πουν ποιος κρύβεται πίσω από την κίνηση των «12».

Ποιος άραγε;

Μπορούμε να ακολουθήσουμε και το POKEMON GAME...».

Η αινιγματική ανακοίνωση το πιο πιθανόν είναι να αποτελεί απάντηση στις μουρμούρες που υπάρχουν για τον Χρήστο Πανόπουλο εντός των «12» για τις κινήσεις που κάνει. Αποκορύφωμα η επιλογή των Κουκουλάκη, Τριτσώνη, Ψυχομάνη, Σαραϊδάρη, για να επιλεγεί από αυτούς ο νέος εκπρόσωπος στην ΚΕΔ, τη στιγμή που οι δύο πρώτοι είχαν κώλυμα, ο τρίτος είχε απαντήσει αρνητικά και μόνο ο Θεσσαλονικιός πρώην ρέφερι θα μπορούσε να επιλεγεί.

Ο Σαραϊδάρης όμως, επί σειρά ετών ήταν βοηθός του Κύρου Βασάρα και εκτός απρόοπτου, την Δευτέρα στο διοικητικό συμβούλιο της Super League για την επιλογή του εκπροσώπου της Λίγκας στην νέα ΚΕΔ, ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει, οπότε θα πρέπει να βρεθεί νέο όνομα. Αυτό που επιβεβαιώνεται πάντως, είναι ότι οι σχέσεις στην συμμαχία των «12» μόνο καλές δεν είναι αυτή την περίοδο.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ