ΞΑΝΘΗ

Ο Λουτσέσκου θέλει να φέρει τον Σανμαρτεάν στην Ξάνθη!

Ο Λουτσέσκου θέλει να φέρει τον Σανμαρτεάν στην Ξάνθη!
Σανμαρτεάν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο και να φέρει στην Ξάνθη τον συμπατριώτη του, Λουτσιάν Σανμαρτεάν, προκαλώντας πάταγο. Οι Ακρίτες φιγουράρουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μια μεγάλη κίνηση θέλει να κάνει η Ξάνθη, αλλάζοντας κατά πολύ τις ισορροπίες. Η ακριτική ομάδα που φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία μετά το "μουδιασμένο" ξεκίνημά της θέλει να φέρει τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν, κάτι που παραδέχθηκε ο πρωτεργάτης του οικοδομήματος, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός της ομάδας, βρέθηκε ως μάρτυρας στον γάμο του παίκτη του, Χαμζά Γιουνές, που έγινε στο Πλοέστι της Ρουμανίας και εκεί έριξε τη... βόμβα για το ενδιαφέρον για τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος διάγει το 36ο έτος της ηλικίας του.

"Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας και δεν υπερβάλλω καθόλου, αν και εξελίχθηκε αργά ηλικιακά και ίσως δεν εκμεταλλεύτηκε αρκετά το ταλέντο του. Θα μπορούσε να μας βοηθήσει στην Ξάνθη, αν και είναι δύσκολο να το καταφέρουμε", τόνισε ο Λουτσέσκου για τον συμπατριώτη του και σύμφωνα με το sport.ro η Ξάνθη είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, παρά το ενδιαφέρον της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Θυμίζουμε πως ο άσος της Παντούρι είχε παίξει στην Ελλάδα για λογαριασμό του "τριφυλλιού" (2003-07) και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι ξένοι τα τελευταία χρόνια. Αν έρθει στην Ελλάδα, αν μη τι άλλο θα δώσει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημά μας και δυναμική στην εξαιρετική φέτος Ξάνθη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ