ΞΑΝΘΗ

Ντίκα: "Μόνο ο Ολυμπιακός πληρώνει"

Ντίκα: "Μόνο ο Ολυμπιακός πληρώνει"
INTIME SPORTS

Τα οικονομικά προβλήματα που βασανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο έγιναν η αιτία για να φύγει ο Ντίκα. Διαβάστε τι δήλωσε για την κατάσταση στη χώρα μας, τον Ηρακλή και τον... Ολυμπιακό!

Μετά από περίπου 6 μήνες στην Ελλάδα, ο Εμίλ Ντίκα ετοιμάζεται για Τουρκία και μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, εξηγεί τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.

Ο πρώην άσος της Ξάνθης, σε συνέντευξη σε ρουμάνικη ιστοσελίδα , τονίζει πως κανείς στην Ελλάδα δεν πληρώνει στην ώρα του, οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι και μοναδική εξαίρεση είναι ο Ολυμπιακός. Κακή διαφήμιση για τη χώρα μας, καλή διαφήμιση για τον Πρωταθλητή Ελλάδας.

"Υπέγραψα γιατί υπήρχαν προβλήματα με τα χρήματα. Δεν έλαβα μισθούς για μήνες και είπα πως δεν έχει νόημα να μείνω. Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα με τα χρήματα. Μόνο ο Ολυμπιακός δεν έχει οικονομικά προβλήματα.

Στην ομάδα μας οι παίκτες είχαν καθυστερήσεις στους μισθούς 5 και 6 μήνες, ενώ στον Ηρακλή για παράδειγμα δεν είχαν πάρει χρήματα για 1μιση χρόνο", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Εμίλ.

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, ο Εμίλ Ντίκα έπαιξε μόλις έξι μήνες στην Ελλάδα για λογαριασμό της Skoda Ξάνθης. Ο Ντίκα που αγωνιζόταν στον Ηρακλή είναι ο Νικουλάε και προφανώς απ' αυτόν ήξερε (ο Εμίλ) τα όσα συνέβαιναν στον "Γηραιό".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ