ΞΑΝΘΗ

Με Βιβιανί και Νταρμπιόν στην Λιβαδειά

Με Βιβιανί και Νταρμπιόν στην Λιβαδειά
INTIME SPORTS

Δύο όπλα παραπάνω θα έχει στην φαρέτρα του ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό (8/4, 19:00).

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το παιχνίδι στην Λιβαδειά, ολοκληρώθηκε το Σάββατο με πρωινή προπόνηση, στο τέλος της οποίας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 25 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του.

Ο Έλληνας τεχνικός επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής, ενώ προς το τέλος οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στο τελείωμα των φάσεων, για να εμφανιστούν την Κυριακή πιο... αποτελεσματικοί.

Στην αποστολή που αναχώρησε για Λιβαδειά, βρίσκονται και δύο παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για τους Βιβιανί και Νταρμπιόν, οι οποίοι ταξιδεύουν, αλλά δεν είναι σίγουρα αν θα αγωνιστούν. Άλλωστε από τους 25 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μονάχα οι 18 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, η αποστολή της Ξάνθης θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα μείνει μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη. Εκείνη την ημέρα, οι Ακρίτες θα παίξουν στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ