ΞΑΝΘΗ

Με Σιλά η αποστολή της Ξάνθης στη Λιβαδειά

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό με τον Μίλαν Ράσταβατς να έχει δυο αλλαγές σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Στην Λιβαδειά βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η Ξάνθη με τους Ακρίτες να αντιμετωπίζουν το Σάββατο τους Βοιωτούς και να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους μετά και την ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς έκανε γνωστή την αποστολή της Ξάνθης η οποία έχει δυο αλλαγές σε σχέση με αυτή κόντρα στους "ερυθρόλευκους". Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Τριάδης και Λάζαρος Ορφανίδης και τη θέση τους πήραν οι Σιλλά και Πέτρος Ορφανίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα (16:00) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στις ασκήσεις τακτικής και τις στατικές φάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Οι νεαροί Τζελέπης και Μελιόπουλος ενσωματώθηκαν στην Κ-20, η οποία το πρωινό του Σαββάτου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα. Αναλυτικά οι επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Συλλά, Κασάδο.

ΜΕΣΟΙ:Καμαρά, Ντε Λούκας, Κίκε, Λουσέρο, Μεχία, Ρότσε, Ορφανίδης Π., Μπρίτο.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:Κάστρο, Γέντρισεκ.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΜΕΧΙΑ

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ονδούρας κλήθηκε γι’ άλλη μία φορά ο Αλφδρέδο Μεχία. Ο μέσος της Xanthi FC θα αναχωρήσει στις 2 Οκτωβρίου για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας της χώρας του, για τις αναμετρήσεις με την Κόστα Ρίκα (6/10) εκτός έδρας και με το Μεξικό (10/10) στην Ονδούρα."

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ