ΞΑΝΘΗ

Με Κλέιτον για το νικηφόρο σερί

Με Κλέιτον για το νικηφόρο σερί
Κλέιτον γκολ πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Κλέιτον εξέτισε την τιμωρία του και είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τους Ακρίτες να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με μια χαλαρή προπόνηση την Τετάρτη και εν συνεχεία ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Σίλβα Κλέιτον ο οποίος εξέτισε την μια αγωνιστική της τιμωρίας του και είναι στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Αντίθετα δεν τα κατάφερε ο Ράνος που ήταν τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής. Ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Γουάλας που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Οι Ακρίτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών και να δείξουν και κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να χτυπήσει την πρώτη πεντάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στo "SKODA ΞΑΝΘΗ Arena" (19:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος των σημερινών ασκήσεων επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γουάλας που αντιμετώπισε πρόβλημα στην σημερινή προπόνηση.

Αναλυτικά η 18άδα: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Μπαρέττας, Ρούντι, Καπετάνος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ