ΞΑΝΘΗ

Κυριακίδης στο Sport24.gr: "Θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή"

Κυριακίδης στο Sport24.gr: "Θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή"
INTIME SPORTS

Θα μπορούσε να ήταν και ο ήρωας του αγώνα, αλλά τουλάχιστον ο τίτλος του MVP του ανήκει. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr για την ήττα με την Σταντάρ Λιέγης. Τι είπε για την ρεβάνς, την ευρωπαϊκή εμπειρία, το σημείο που κρίθηκε το ματς και την υπόσχεση στον κόσμο της ακριτικής ομάδας

Από την δική του θέση έκανε τα πάντα προκειμένου να κρατήσει την ομάδα του μέσα στον αγώνα με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι στο 53', πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, εξουδετερώνοντας το σουτ του Μπιά.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης από την περσινή χρονιά στον Λεβαδειακό έκανε αισθητή την παρουσία του και ξεχώρισε στην κατηγορία των τερματοφυλάκων. Από εκεί που το... άφησε πέρυσι, το συνέχισε και φέτος με αποκορύφωμα την χθεσινή του εμφάνιση.

To Sport24.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κυριακίδη ο οποίος φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη του χθεσινού αγώνα, σχολίασε το αποτέλεσμα και έδειξε πεισμωμένος για την ρεβάνς.

- Δημήτρη, φτάσατε κοντά, έκανες εκπληκτική εμφάνιση, αλλά πάλι μια αποβολή έφερε τούμπα το ματς

"Ναι έτσι είναι, δυστυχώς, κάναμε όλα τα παιδιά πολύ καλή προσπάθεια, αλλά με το αριθμητικό μειονέκτημα, αναγκαστικά γυρίσαμε πίσω και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τουλάχιστον την ισοπαλία".

- Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς

"Θεωρώ αρχικά ότι κρίθηκε στις δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαμε πριν από την αποβολή. Εάν καταφέρναμε να πάρουμε το προβάδισμα σε εκείνο το σημείο, πιστεύω θα μιλούσαμε τώρα για άλλο ματς. Από εκεί και πέρα, η αποβολή μας έκοψε τα πόδια, γιατί ήταν σε σημείο που είχαμε τον έλεγχο και δυστυχώς ήταν και 20 λεπτά πριν την λήξη. Πολύς χρόνος για να κρατήσεις το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα όπως η Σταντάρ"

- Την Ρεβάνς; Την σκέφτεστε;

"Εξίσου δύσκολο ματς. Σίγουρα η Σταντάρ έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση από σήμερα, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε σε μια δυνατή έδρα στο Βέλγιο να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Πιστεύω στην ομάδα"¨.

- Δημήτρη είναι οι πρώτες σου Ευρωπαικές εμπειρίες, θες να μας πεις πως ένιωσες;

"Σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό. Είναι τεράστια εμπειρία για έναν ποδοσφαιριστή. Ειδικά το χθεσινό ματς, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα στην Ευρώπη, το να παίζεις με τέτοιους αντιπάλους, μόνο να μαθαίνεις μπορείς και παράλληλα να το απολαμβάνεις. Εννοείται ότι μετά από τέτοια παιχνίδια, έχεις άλλον αέρα στα ματς του πρωταθλήματος".

- Ο κ. Καραγεωργίου, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την διαιτησία. Εσύ πως το είδες από μέσα;

"Δεν θέλω να μιλάω γενικά για την διαιτησία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, μόνο περίεργη θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την χθεσινή αντιμετώπιση. Ίσως επειδή εμείς ήμασταν η Ξάνθη και αυτή η Σταντάρ. Το θέμα όμως είναι πως και στο προηγούμενο ματς είχαμε περίεργη αντιμετώπιση από τον διαιτητή. Τι να πω, δεν ξέρω".

- Ο κόσμος βρέθηκε στο πλευρό σας, θες να στείλεις ένα μήνυμα;

"Ναι θα ήθελα πάρα πολύ. Χθες ήταν κοντά μας, γεμίσανε σχεδόν όλο το γήπεδο και μας δίνανε δύναμη μέχρι το τέλος. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, μας έδωσαν δύναμη και προσωπικά με πείσμωσαν για την ρεβάνς. Τους θέλουμε να είναι πάντα στο πλευρό μας και υπόσχομαι πως την επόμενη Πέμπτη, θα πάμε στο Βέλγιο και θα παλέψουμε για αυτούς για να κάνουμε την ανατροπή. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας"

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ