ΞΑΝΘΗ

Κοντά σε Μανωλά

Κοντά σε Μανωλά

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τέταρτης μεταγραφής βρίσκεται η διοίκηση της Skoda Ξάνθης, με αυτή να είναι του Κώστα Μανωλά.

Η διοίκηση της Skoda Ξάνθης βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τέταρτης μεταγραφής της με αυτή να είναι του Κώστα Μανωλά, ενώ επιμένει και για τους αδερφούς Καπετάνο, Παντελή και Κώστα.

Μία μεταγραφή που φαντάζει ως ολοκληρωμένη με το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον 21χρονο αριστερό μπακ και γιο του Στέλιου Μανωλά που προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League με τον Α.Ο. Χανίων με 32 παιχνίδια και 2 γκολ.

Για την ίδια θέση στην ακριτική ομάδα φαίνεται να εξετάζεται και η περίπτωση του πρώην Βραζιλιάνου αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ του Λίνο με ιδιαίτερα πλούσια εμπειρία στο πρωτάθλημα της Super League.

Κατά τα άλλα το ενδιαφέρον για τους αδερφούς Παντελή και Κώστα Καπετάνο καλά κρατεί ωστόσο ο πρώτος δείχνει να θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να συνεχίσει την ομάδα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Τέλος ψηλά στην μεταγραφική λίστα του τεχνικού της Skoda Ξάνθης Σάκη Τσιώλη βρίσκεται και ο Λεάντρο Άλβαρεζ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου όσο και στον Αστέρα Τρίπολης και είναι ελεύθερος μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Απόλλων Σμύρνης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ