ΞΑΝΘΗ

Καραγεωργίου: "Ήρθαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι"

Καραγεωργίου: "Ήρθαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι"

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως η Ξάνθη έχει λίγες πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης καθώς και ότι η ομάδα του ταξίδεψε στο Βέλγιο για να παίξει καλά και να ευχαριστηθεί το ματς.

"Βρισκόμαστε σε ένα γήπεδο με μια ομάδα που έχει την δική της ιστορία στο βελγικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ούτως ή άλλως η κλήρωση όταν βρεθήκαμε με αντίπαλο την Σταντάρ ήταν δύσκολη για μας.

Παίζοντας το πρώτο παιχνίδι πιστεύαμε ότι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες. Όμως αυτό δεν έγινε κι έτσι οι πιθανότητές μας για πρόκριση δεν είναι μεγάλες.

Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλά, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και μέσα από αυτή τη διαδικασία αν καταφέρουμε να σκοράρουμε, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο, αυξάνοντας παράλληλα τις ελπίδες μας για πρόκριση.

Όλοι στον σύλλογο είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι παίκτες μας στην διοργάνωση γιατί μπήκαμε ανέτοιμοι στο θεσμό.

Ελπίζουμε ότι αύριο θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι γιατί είμαστε σε καλό επίπεδο και θεωρώ πως εκπροσωπήσαμε σωστά την χώρα μας", υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή της ρεβάνς του 2-1 στα "Πηγάδια" υπέρ της Σταντάρ Λιέγης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για:

Για τα προβλήματα της ομάδας: "Υπάρχουν οι τιμωρημένοι, καθώς και ο Σολτάνι αλλά και κάποιοι νέοι που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Κι αυτό του Παΐτο που κρίνεται και θα φανεί σε τι κατάσταση είναι στην σημερινή προπόνηση. Εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην τακτική της ομάδας. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό είμαστε χαμένοι. Πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Στην κόντρα επίθεση οι γηπεδούχοι είναι πολύ επικίνδυνοι".

Για το rotation της Σταντάρ κι αν αυτό πιθανόν να δώσει ευκαιρίες στην Skoda Ξάνθη: "Έχουμε κατασταλάξει στο πως θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Και στο πρώτο ματς έκαναν rotation και ήταν πολύ καλοί. Εμείς έχουμε το πλάνο μας, είμαστε έτοιμοι και δεν δίνουμε σημασία στις επιλογές τους, γιατί αυτό είναι κάτι που αφορά αυτούς".

Ο Νικολά Μαρίν, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θράκης στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, δείξαμε καλά πράγματα και νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό αύριο.

Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι κι αναλόγως θα δούμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πάντως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο στην έδρα του αντιπάλου".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ