ΞΑΝΘΗ

Κανονικά προπονήθηκε ο Ντε Γκούζμαν

Κανονικά προπονήθηκε ο Ντε Γκούζμαν
INTIME SPORTS

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Τζούλιαν Ντε Γκούζμα, ενώ τα ευχάριστα ήρθαν απο τον Σολτάνι που θα είναι έτοιμος ενόψει Σταντάρ

Δυο ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση του Σαββάτου για την Ξάνθη, καθώς Ντε Γκούζμα και Σολτάνι ανεβάζουν στροφές και θα δώσουν το "παρών" στο πρώτο ματς με την Σταντάρ Λιέγης.

Από εκεί και πέρα και την Κυριακή υπάρχει διπλή προπόνηση με τον Νίκο Καραγεωργίου να ρίχνει το βάρος στην τακτική.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: "Μετά την επιστροφή στην βάση της, την θριαμβευτική υποδοχή και την μέρα ξεκούρασης, η SKODA ΞΑΝΘΗ από το Σάββατο κινείται σε ρυθμούς Σταντάρ Λιέγης.

Το πρώτο παιχνίδι της Γ! Προκριματικής φάσης με αντίπαλο την ομάδα από το Βέλγιο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (21:30) στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena. Στην προπόνηση του Σαββάτου συμμετείχε και ο Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν μαζί με το γκρουπ των παικτών που ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα ασκήσεων και τα αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι παίκτες που είχαν χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με την Λίνφιλντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η είσοδος του Καρίμ Σολτάνι σε κανονικούς ρυθμούς έστω κι αν ακολούθησε ένα μέρος των σημερινών ασκήσεων. Για την Κυριακή υπάρχει διπλή προπόνηση".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ