ΞΑΝΘΗ

Γιουνές: "Μπορούσαμε και καλύτερα από την 6η θέση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι Χαμζά Γιουνές και Θοδωρής Βασιλακάκης έμειναν ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία της Ξάνθης αλλά θεωρούν ότι θα μπορούσαν να τα πάνε ακόμα καλύτερα διεκδικώντας την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Ξάνθη πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία την φετινή σεζόν, τερμάτισε στην 6η θέση και αυτό της έδωσε την ευκαιρία να έχει δυο παίκτες της στην κορυφαία ομάδα της Super League με βάση τα έπαθλα Novasports.

Ο λόγος για τους Χαμζά Γιουνές που αναδείχτηκε και σε δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος αλλά και τον Θοδωρή Βασιλακάκη που με την φετινή του παρουσία προσέφερε τα μέγιστα στην Ξάνθη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα για το συγκεκριμένο βραβείο ευχαριστώντας τον κόσμο που τους επέλεξε ενώ αναφορικά με την παρουσία της ομάδας τους δήλωσαν ικανοποιημένοι αν και σημείωσαν πως θα μπορούσαν να τα πάνε ακόμα καλύτερα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στην κορυφαία 24άδα της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2016/17 μέσα από τα Έπαθλα Novasports, επιλέχθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Xanthi FC που ήταν και οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας στη φετινή προσπάθεια.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης που σημείωσε 6 γκολ στη φετινή Super League και ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος Χαμζά Γιουνές που πέτυχε 19 γκολ δήλωσαν τα παρακάτω:

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης που πέτυχε και το 3ο ομορφότερο γκολ της χρονιάς στο 1-2 επί του Παναθηναϊκού, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να είμαι στην καλύτερη ομάδα. Αγωνιστικά ήταν η καλύτερή μου σεζόν γιατί η ομάδα μου τερμάτισε ψηλά, είχαμε μία πολύ καλή χρονιά και στα γκολ ήμουν παρών γιατί πρώτη φορά σκόραρα έξι φορές, έπαιξα αρκετά καλά παιχνίδια, τη χάρηκα πολύ αυτή χρονιά και τελειώνει πολύ ωραία αν και θα μπορούσαμε και καλύτερα αν και δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι, η έκτη θέση είναι μια πολύ καλή θέση για την Ξάνθη. Ατομικά είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι».

Ο Χαμζά Γιουνές τόνισε:

«Η περίοδος ήταν πολύ καλή για την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα που φέραμε. Τερματίσαμε στην 6η θέση. Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Αλλά με τη γενική μας πορεία είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τους συμπαίκτες μου για την καλή δουλειά που κάναμε στη σεζόν. Επίσης να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και όλους όσοι βοηθάνε με την αθόρυβη δουλειά τους. Για εμένα ήταν μία πολύ καλή χρονιά με την ομάδα».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ