ΞΑΝΘΗ

Φιλική νίκη επί της Νέων με 5-3

Φιλική νίκη επί της Νέων με 5-3
Κομεσίδης INTIME SPORTS

Υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Χρήστου Πανόπουλου η Skoda Ξάνθη νίκησε με 5-3 σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα Νέων του συλλόγου

Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα και ενόψει του μπαράζ με τον Παναθηναϊκό.

Η Skoda Ξάνθη υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της Χρήστου Πανόπουλου, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Νέων του συλλόγου την οποία νίκησε με 5-3.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μαρσελίνιο (24'), Βασιλακάκη (51'), Αλτιπαρμακόφσκι (60', Σμιθ (63'), Βασιλακάκη (64'), Αλτιπαρμακόφσκι (70'), Σολτάνι (71') και Αλτιπαρμακόφσκι (80').

Με την Skoda Ξάνθη ξεκίνησαν οι: Λοντίγκιν, Γούτας, Βάλλας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρίν, Μαρσελίνιο, Ράνος, Ονουάτσι.

Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Λυμπερόπουλος, Τριάδης, Παΐτο, Κομεσίδης, Ντάνι, Πρίττας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Πλατέλλας, Σμιθ, Σολτάνι.

Με την ομάδα Νέων ξεκίνησαν οι: Ζαρόπουλος, Κολλαράς, Λάσπατζης, Τσαμούρης, Παπαδιώτης, Ελληνίδης, Μπαρέττας, Τορομανίδης, Νάκα, Γούλας, Παπαδημητρίου ενώ ο Νίκος Κεχαγιάς χρησιμοποίησε και τους Ορφανίδη Λ., Αλτιπαρμακόφσκι, Παρασκευά, Κούτρα, Ψύρρα, Ζλατίνη και Βαλαβανόπουλο.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ