ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή χωρίς προβλήματα

Επιστροφή χωρίς προβλήματα

Οι παίκτες της Ξάνθης προπονούνται σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες δυο μέρες ενώ την Δευτέρα μετείχαν σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητιμού.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις της Ξάνθης ενόψει και του φιλικού του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Στην προπόνηση της Τρίτης δόθηκε έμφαση στην τακτική και στην κατοχή της μπάλας.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης μετείχαν την Δευτέρα σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

" Συνεχίζεται η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ με καθημερινές προπονήσεις ενόψει του φιλικού αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ξανθιώτικη ομάδα στις σημερινές τις ασκήσεις έδωσε έμφαση στην κατοχή μπάλας με παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με τομείς της τακτικής.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ συμμετείχε χθες σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Αντιπροσωπείες ποδοσφαιριστών της, βρέθηκαν σε σχολικές μονάδες με θεματικό άξονα για το σχολικό έτος 2014-2015: «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».

Στο 13ο Δημοτικό Σχολείο μαζί με τον team manager Γιώργο Κασναφέρη ήταν οι ποδοσφαιριστές Κυριακίδης, Φλίσκας, Λισγάρας και Μπαξεβανίδης, στο σχολείο του Ευμοίρου οι Μπέρτος, Κομεσίδης, Ράνος και στο Axion οι Καπετάνος, Καρυπίδης και Ομπόντο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ