ΞΑΝΘΗ

Ενίσχυση στην άμυνα με Στάσιακ

Ενίσχυση στην άμυνα με Στάσιακ

Ο 30χρονος Πολωνός, Μίχαλ Στάσιακ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ζαγκλέμπιε, αποτελεί την επιλογή της Ξάνθης για το κέντρο της άμυνας και η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του.

Ο Στάσιακ αγωνιζόταν στην συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία έξι χρόνια ενώ είναι διεθνής τρεις φορές με την Εθνική Πολωνίας.

Προηγουμένως έχει αγωνιστεί στις Βίτζεβ Λοτζ, Ντισκομπόλια, Αμίκα Βρόνκι και Οντρα Βόντισλαβ πριν φορέσει την φανέλα της Ζαγκλέμπιε.

Ο Μίχαλ Στάσιακ αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης μετά τους Ντίκα, Βλαχοδήμο, Μαρκόφσκι και Βιβιανί.

"Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Michal Stasiak", ανέφερε η ανακοίνωση.

Έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Πολωνίας (2006-07) και το Super Cup (2007), ενώ έχει συμμετάσχει στο Europa Cup με τρεις διαφορετικές ομάδες (Ντισκομπόλια Γκρότζισκ, Αμίκα Βρόνκι, Ζαγκλέμπιε Λουμπίν) πραγματοποιώντας συνολικά 9 συμμετοχές.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Μίχαλ Στάσιακ τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας και να οδηγήσουμε την ομάδα όσο γίνεται ψηλότερα. Γνωρίζω πως πρόκειται για έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την προετοιμασία μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες.»

Τα πρώτα φιλικά

Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκαν τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ τα οποία θα δοθούν στα Πηγάδια. Το Σάββατο στις 23 Ιουλίου θα παίξει με την ομάδα Νέων, ενώ στις 26 του μηνός θα αντιμετωπίσει την Ν. Σαλαμίνα.

Η κυπριακή ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Στιβ Κωνσταντινίδης, θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στα Πηγάδια.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ