ΞΑΝΘΗ

Ενεργοποιεί την οψιόν ανανέωσης του Γουάλας η Ξάνθη

Ενεργοποιεί την οψιόν ανανέωσης του Γουάλας η Ξάνθη
Γουάλας INTIME SPORTS

Η Skoda Ξάνθη έχει κινήσεις τις διαδικασίες για να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του Φερνάντο Γουάλας. Ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες το θέμα του Βραζιλιάνου αριστερού οπισθοφύλακα των ακριτών.

Τον Ιούνιο του 2016 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Φερνάντο Γουάλας στην Skoda Ξάνθη. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αποτελεί από πέρυσι βασικό στέλεχος της ακριτικής ομάδας, η οποία έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Ο 29χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί εφέτος σε 12 παιχνίδια (11 για το πρωτάθλημα, 1 για το κύπελλο), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 αναμετρήσεις (είχε και 1 γκολ). Το θέμα θα έχει ξακαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες, κατά τα φαινόμενα πριν από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

* Την Κυριακή (20/12) η Ξάνθη κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας. Η τελευταία προπόνηση έγινε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο. Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Φάρκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Τριάδης, Σολτάνι, Ερέα, Ορφανίδης, Νιέτο, Καπετάνος, Ράνος, Ντιμιτρόφ.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ