ΞΑΝΘΗ

Εμπιστοσύνη σε Πιαλόγλου

Εμπιστοσύνη σε Πιαλόγλου

Ο Αριστείδης Πιαλόγλου παρέμεινε στην θέση του προέδρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Μαΐου.

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Μαΐου ο Αριστείδης Πιαλόγλου παρέμεινε στην θέση του προέδρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Εκλογές που πραγματοποιήθηκαν 12 μέρες πριν το μπαράζ της παραμονής στην Super League με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η συγκρότηση σε σώμα έγινε μία ημέρα μετά και σήμερα η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Άρης Πιαλόγλου παρέμεινε στη θέση του προέδρου και ο Νίκος Επιτρόπου στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου και ουσιαστικά δεν υπήρξανε αλλαγές στην σύνθεσή του νέου ΔΣ.

Όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης αποτελούνε προσωπικές επιλογές του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Χρήστου Πανόπουλου αποτελώντας άπαντες της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 30/05 και μετά την συγκρότηση σε Σώμα στις 31/05.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αριστείδης Πιαλόγλου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Κοντοβαζαινίτης
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Νικόλαος Επιτρόπου
ΜΕΛΗ: Νίκος Δαμκαλής, Πέτρος Δαμκαλής, Κωνσταντίνος Κομνηνός, Βασίλης Δανιήλ, Γιώργος Μπερμπέρογλου».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ