ΞΑΝΘΗ

"Δίχτυα" στην Πορτογαλία

"Δίχτυα" στην Πορτογαλία
Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Η έλευση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου δεν αφήνει αδιάφορο τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ιθύνοντες της Skoda Ξάνθη. Για αυτό και υπήρξε ταξίδι του Γιάννη Παπαδημητρίου στην Πορτογαλία.

Μεταγραφικό ταξίδι στην Πορτογαλία πραγματοποίησε ο Γιάννης Παπαδημητρίου εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου και θα ενημερώσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας ξεχώρισε έναν αμυντικό χαφ και έναν περιφερειακό επιθετικό και θα έχει συνάντηση με τον Ρουμάνο τεχνικό για να τον ενημερώσει για ότι ξεχώρισε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις προθέρμανσης και το «ζέσταμα» ακολούθησαν οι ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις δύναμης για την Skoda Ξάνθη στη σημερινή πρωινή της προπόνηση.

Η προετοιμασία της ακριτικής ομάδας συνεχίζεται σε δυνατούς ρυθμούς, δύο μέρες πριν το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena».

Πέρα των προβλημάτων των Τριάδη και Καρυπίδη αλλά και της απουσίας του διεθνή Ρούντι, δεν υπάρχουνε άλλες απουσίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ