ΞΑΝΘΗ

Ανέβασε ρυθμούς ο Κεχαγιάς

Ανέβασε ρυθμούς ο Κεχαγιάς
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κεχαγιάς ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση του Σαββάτου καθώς θέλει τους παίκτες του στην... τσίτα.

Τη νίκη που θα την φέρει στους 38 βαθμούς ψάχνει η Ξάνθη την Δευτέρα απέναντι στον Πλατανιά. Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν λυπήθηκε τους παίκτες του το Σάββατο και ανέβασε ρυθμό με σκοπό να τους έχει συγκεντρωμένους για τον "τελικό".

Το αναλυτικό δελτίο της ΠΑΕ:

"Ανέβηκε η ένταση στην τελευταία δυνατή προπόνηση της Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε αρκετούς τομείς και σήμερα, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Στην αναμέτρηση που ξεκινά στις 19:30, η ξανθιώτικη ομάδα θέλει τη νίκη για να φτάσει στους 38 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και να διώξει το άγχος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Θοδωρή Βασιλακάκη (είχε αποβληθεί στη Βέροια). Για το απόγευμα της Κυριακής είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια, όπως συνηθίζεται, η ξανθιώτικη αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ