ΞΑΝΘΗ

Ανακοίνωσε Κρίστοφερ η Ξάνθη

Ανακοίνωσε Κρίστοφερ η Ξάνθη
Κρίστοφερ

Στην απόκτηση του Αλμέιντα Γκόμες Κρίστοφερ προχώρησε η Skoda Ξάνθη. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο στην ακριτική ομάδα και ανακοινώθηκε. Παρουσίαση και συνέντευξη Τύπου.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την Ξάνθη να είναι κοντά στην απόκτηση του Κρίστοφερ επιβεβαιώθηκαν. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί και επισήμως παίκτη της ακριτικής ομάδας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Κρίστοφερ είναι γεννημένος το 1995 και προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα της Παλμέιρας. Ο νέος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης πήρε το όνομά του από τον ηθοποιό Κρίστοφερ Λάμπερτ, ο οποίος το 1986 πρωταγωνίστησε στην ταινία "Highlander", την οποία λάτρεψε η μητέρα του παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Almeida Gomes Christopher".

Παρουσίαση και συνέντευξη Τύπου

"Η Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗ την Τρίτη 18 Αυγούστου και ώρα 11:15 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών της εγκαταστάσεων "Le Chalet", θα παρουσιάσει τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και τις εμφανίσεις της νέας σαιζόν.

Στις 12 η ώρα και στον ίδιο χώρο, ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ