ΞΑΝΘΗ

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Ντε Λούκας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τον Πάμπλο Ντε Λούκας στην αποστολή της Ξάνθης για το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ισπανός είναι τραυματίας κι εξαιρετικά αμφίβολος. Επιστρέφει ο Λισγάρας, εκτός Λάζιτς και Μπαξεβανίδης.

Αναμέτρηση κορυφής είναι αυτή στη Ξάνθη, την Κυριακή (8/1, 19:30), καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας, Ξάνθη, υποδέχεται τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό, για τη 2η (εξ' αναβολής) αγωνιστική της Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των "ακριτών", Ραζβάν Λουτσέσκου, συμπεριέλαβε στην αποστολή τon Πάμπλο Ντε Λούκας, ωστόσο ο Ισπανός αμυντικός μέσος είναι τραυματίας κι εξαιρετικά αμφίβολος. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί και να "κοπεί" λίγο πριν την έναρξη του ματς από τη 19μελή αποστολή.

Εκτός για τη Ξάνθη είναι οι Λάζιτς και Μπαξεβανίδης, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Λισγάρας. Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Παπαστεριανός, Νιέτο, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ