ΡΟΜΑ

"Υπογράφει στην Γιουβέντους ο Πιάνιτς"!

LEVERKUSEN, GERMANY - OCTOBER 20:  Miralem Pjanic of AS Roma celebrates as he scores their third goal during the UEFA Champions League Group E match between Bayer 04 Leverkusen and AS Roma at BayArena on October 20, 2015 in Leverkusen, Germany.  (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)
LEVERKUSEN, GERMANY - OCTOBER 20: Miralem Pjanic of AS Roma celebrates as he scores their third goal during the UEFA Champions League Group E match between Bayer 04 Leverkusen and AS Roma at BayArena on October 20, 2015 in Leverkusen, Germany. (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Η "βόμβα" απενεργοποιήθηκε: ο εκπρόσωπος του Μίραλεμ Πιάνιτς επιβεβαίωσε πως ο Βόσνιος άσος θα μεταγραφεί από την Ρόμα στην Γιουβέντους και μάλιστα το deal θα επισημοποιηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς προσέφερε πολλά στη Ρόμα την τελευταία πενταετία (159 συμμετοχές και 27 γκολ στη Serie A), όμως όλα δείχνουν πως η νέα σεζόν θα τον βρει στο Τορίνο. Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο μάνατζέρ του, Άντις Ζουνούζοβιτς, η Γιουβέντους ήταν η πρώτη ομάδα που κινήθηκε γρήγορα για την απόκτηση του 26χρονου μέσου δείχνοντας διάθεση να καλύψει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τους Ρωμαίους και πλέον η μεταγραφή είναι θέμα λίγων ημερών.

"Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 38.000.000 ευρώ, περιμένουμε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Υπήρχαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονταν για τον Μίραλεμ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα. Η Γιουβέντους ήταν η ομάδα που κινήθηκε πρώτη και έκανε την πιο συγκεκριμένη πρόταση.

Είναι προφανές πως οι οπαδοί της Ρόμα δεν είναι ευχαριστημένοι και είναι θυμωμένοι επειδή η Ρόμα αφήνει να φύγει ένας από τους καλύτερους παίκτες της, όμως συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Όπως είπα και πριν, ενεργοποιήθηκε η ρήτρα.

"Υπογράφει στην Γιουβέντους ο Πιάνιτς"!

Σίγουρο δεν είναι ωραίο όταν ένας παίκτης πηγαίνει στους κυριότερους αντιπάλους για το σκουντέτο. Η υπογραφή του νέου συμβολαίου αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του πρώην άσου της Λιόν.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", ο ίδιος ο Πιάνιτς διευκόλυνε την Γιουβέντους καθώς αρνήθηκε να πάρει το δικό του κομμάτι από τη συμφωνία (από τα 38 εκατομμύρια ευρώ, τα 6 θα κατέληγαν στον δικό του τραπεζικό λογαριασμό), με την "βέκια σινιόρα" από την πλευρά της να ετοιμάζεται να τον ανταμείψει προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.500.000 ευρώ.

Δείτε όλα τα γκολ του Μίραλεμ Πιάνιτς με τη φανέλα της Ρόμα στη Serie A:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ