ΡΟΜΑ

Χολέμπας, η λύση στα αριστερά

Χολέμπας, η λύση στα αριστερά
2013 GETTY IMAGES

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι μία πάρα πολύ καλή μεταγραφή για την Ρόμα, είναι στην λίστα για το Champions League και λύνει τα χέρια του προπονητή του

Ο Γαλλο-Ισπανός προπονητής της Ρόμα, Ρούντι Γκαρθία, έχει βρει στο πρόσωπο του Χοσέ Χολέμπας μία πολύτιμη λύση.

Οι "τζαλορόσι" έχουν πλέον στο ρόστερ τους 4 αριστερούς μπακ αξίας και δύο από αυτούς είναι στην λίστα για το Champions League, o Άσλεϊ Κόουλ και Χολέμπας.

Ο διεθνής Έλληνας άσος λύνει τα χέρια του προπονητή του, καθώς προς το παρόν οι Φεντερίκο Μπαλτσαρέτι και Ούρμπι Εμάνιουελσον δεν υπολογίζονται.

Ο Μπαλτσαρέτι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του και έδωσε συνέντευξη τύπου συγκινημένος, λέγοντας πως δεν ξέρει πότε και αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο Εμάνιουελσον αποκτήθηκε από την Μίλαν, αλλά είναι ανέτοιμος, έμεινε εκτός λίστας και γενικά είναι μία αποτυχημένη μεταγραφή, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Τα πράγματα δεν είναι ιδανικά ούτε και για τον Άσλεϊ Κόουλ, κανείς δεν έχει μαγευτεί μέχρι τώρα από τον Άγγλο και ο Χολέμπας είναι ο λόγος που ελπίζουν όλοι πως θα τον κάνει να... ξυπνήσει.

Μάλιστα, αυτό ήδη πέτυχε. Με τον Χολέμπας στην εξέδρα η Ρόμα στην πρεμιέρα νίκησε 2-0 την Φιορεντίνα στο "Ολίμπικο" και ο Άσλεϊ Κόουλ έκανε καλό ματς, για πρώτη φορά έμειναν ικανοποιημένοι μαζί του, καθώς στα φιλικά είχε απογοητεύσει.

Όπως και να έχει ο Κόουλ κλείνει τα 34 τον Δεκέμβρη και δεν είναι σε θέση να παίζει δύο φορές την εβδομάδα από 90 λεπτά το ματς και είναι δεδομένο πως θα δούμε τον Χολέμπας να παίρνει συμμετοχές.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ